Workshop ‘Gescheiden op latere leeftijd en dan…’

wordt verplaatst naar voorjaar 2022

Ben jij op latere leeftijd gescheiden? Ouwehand rouw- en verliesbegeleiding organiseert een workshop van twee ochtenden voor 55+ers over dit onderwerp. Tijdens deze workshop is er gelegenheid om je ervaringen te delen met anderen. Door met lotgenoten naar elkaars verhaal te luisteren en hiernaar te kijken aan de hand van bepaalde concepten, krijg je meer inzicht in je eigen rouwproces en vind je steun en begrip.

De workshop richt zich met name op het rouwproces na de scheiding en niet op de praktische kant van de scheiding. Met andere woorden de workshop is geschikt voor degenen die de formele scheiding achter de rug hebben of beƫindiging van een relatie na samenwonen of een andere vorm van samenleven. Ook wanneer de scheiding al langer geleden is, ben je van harte welkom.

Programma; Tijdens de eerste ochtend ligt de nadruk op de kennismaking en het delen van verhalen. We bekijken met elkaar de verschillende aspecten van rouw die een rol spelen na verlies door een scheiding. Tijdens de tweede ochtend staan we vooral stil hoe je ruimte maakt voor wat je hebt meegemaakt, wat belemmert of steunt je hierin? Naast het uitwisselen van ervaringen, wordt er informatie gegeven om jouw verhaal te plaatsen in het kader van rouw en verlies, onder andere aan de hand van oefeningen.

Tijdstip; De workshop is op vrijdagochtend 26 november en 3 december 2021 van 9.30 tot 12.30 uur. Om 9.30 uur begint de ochtend met koffie en thee. Het programma start om 9.45 uur. Tussendoor is er een korte pauze waarbij er gelegenheid is om eventueel buiten een frisse neus te halen.

Locatie; De workshop vindt plaats in het Hof van Barlo, Groenekanseweg 256, 3737 AL Groenekan. Via het openbaar vervoer buslijn 77 (elke 15 min, naar en vanaf station Bilthoven /Utrecht Centraal te bereiken) en op 5 min afstand van de A27 en de A28. Op het terrein is het vrij parkeren.

Kosten; De kosten voor beide ochtenden bedragen 75, 00 euro (vrij van btw) inclusief koffie en thee. De betaling dient voorafgaand aan de workshop te geschieden. Bij annulering voor aanvang van de workshop is restitutie helaas niet mogelijk. Je kunt je betaling dan inwisselen voor een begeleidingsgesprek van 60 minuten.

Aanmelden; Je kan je aanmelden via coby@ouwehandrouwbegeleiding.nl Wanneer de workshop vol is ( 6 personen), wordt er een volgende workshop gepland in februari 2022. Wanneer er zich minder dan 4 personen aanmelden zal de workshop worden geannuleerd en de betaling worden teruggestort.

Heb je nog vragen, dan kun je deze stellen via bovenstaand mailadres of rechtstreeks aan Coby via 06-397 190 93